I. Dél-dunántúli Yumeiho® és masszőr vándorgyűlés

Tisztelt Masszőr,Yumeiho®, FasciaModum és Gyógytornász Kolléganők/Kollégák!

Egy nagyszabású három napos rendezvényre invitálunk Benneteket, amelyen olyan szakemberek végzik az elméleti és gyakorlati oktatásokat, akik több évtizedes klinikai és gyakorlati rutinnal rendelkeznek a betegellátás és a gyógyítás területén.
A rendezvény fő célja, hogy segítsük a mindennapi munkátokat és hogy olyan szakmai szemmel tudjatok a vendégek/páciensek/betegek egészségéért tenni, ami egy rehabilitációs szakembertől elvárható a 21. században.

A rendezvény előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi linken tudtok megtenni:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedMwbiXI_ghstu-L5kOp0zASc8yexE8UZqAGQRGsZZuUghbw/viewform?pli=1&fbclid=IwAR0_Bbkvo0blhSsiMyVeozDl7_w6nKbnP83ZbmTZRrPMHFJ9D9KWFenJkC8

Az I. Dél-dunántúli Yumeiho® és masszőr vándorgyűlésen maximum 70 fő tud részt venni az egész országból, szóval ne késlekedjetek!
A regisztrációs díj nem tartalmazza a szállás költségét! (Szállásfoglalásban regisztrációt követően természetesen fogunk segíteni!)
A Magyarországi Yumeiho® egyesület, az egyesületi tagoknak a szállás díját részben vagy egészben átvállalja! (Köszönjük!)

Kérdés esetén az alábbi email címen tudtok érdeklődni:

vandorgyules24.bataszek@gmail.com


A megosztásokat köszönjük!
Találkozunk 2024. március 01.-én Bátaszéken!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.