Fascia-nyújtó masszázs tanfolyam

Fascia hangsúlyos masszázs módszer

/akkreditáció alatt/

A fascia hangsúlyos masszázstechnika a megoldás a test egészséges működésének megőrzéséhez.

A Magyar Olimpiai Bizottság szakmai ajánlásával fascia-nyújtó masszázs tanfolyam indul minden szakmai érdeklődő részére!

A tanfolyam 4 napos, az oktatás 30 órás, amely tartalmazza a 10 óra elméletet, 20 óra gyakorlatot és vizsgát

Fascia I. tanfolyam kezdete: 2020.02.22.-2020.02.23.-2020.02.29+vizsganap

Helyszínek:

Alsópáhok

Budapest

(min. létszám 10 fő)

Orvos-oktató:

Szántai Károly-elmélet

Gyakorlati oktatók, a módszer kidolgozói:

Galiotti Gábor-gyakorlat (Budapesti Iparkamara Masszázs Szakmai osztály elnöke)

Bakonyiné Prenker Hedvig-gyakorlat (Budapesti Iparkamara Masszázs Szakmai osztály alelnöke)

Szakmai tanfolyamok:

Fascia nyújtó technika I. végtagok- 50.000,-HUF +vizsga

Fascia nyújtó technika II. fogások- 50.000,-HUF +vizsga

Fascia nyújtó technika III. terápia- 50.000,-HUF +vizsga

A tanfolyamokat követően a vizsga ára 15.000,-HUF

Minden egyes tanfolyam után záródokumentumot majd a 3 tanfolyam sikeres elvégzését követően fascia hangsúlyos masszőrterapeuta oklevelet adunk.

A képzésre jelentkezhet a galiottiga@gmail.com email címen, vagy a +36 30 520-1126 telefonszámon Galiotti Gábor úrnál.

Mitől egyedi és hatékonyabb a módszer?

• könnyen kivitelezhető és elsajátítható anatómiai képletbiztos technika
  • eszközhasználat nélkül alkalmazható
  • holisztikus módszer
  • kikíméli a terapeuta testét, több, nagyobb felületet biztonságosan alkalmaz (kéz, alkar, könyök, talp, sarok, térd)
  • egészséges embereken valamint betegségek kezelésére is alkalmazható
  • gyorsabb hatásmechanizmus, csökken a regenerálódási idő
  • intenzív, mélyben ható, nem felületes kezelés
  • ízületi kimozgatás nélkül is elérhető a kívánt hatás
  • kevesebb kezelés is már eredményhez vezet
  • az erősebb pozitív reakciók a mozgásszervi betegségeknél azonnal érzékelhetőek
  • a fellépő tünetek a technikai kivitelezéssel jól szabályozhatóak, a beteg ezáltal sokkal közreműködőbb
  • amatőr és élsportolóknál is rendszeres kezelés mellett látványos sportteljesítmény-növekedést eredményez
  • a sportolók rehabilitációja felgyorsul,a szövetek és az ízületek sérülései elkerülhetőek
  • a meglévő szakmai tudás és tapasztalat magasabb, biztosabb szintre emelhető
  • az elsajátított technika helyes alkalmazásával könnyebben megtalálhatók az elváltozások, sérülések

A tanfolyam szintjeinek tudásanyaga önállóan is jól alkalmazható, de a módszer az egymásra épülő szakmai tudás megszerzésével sajátítható el biztonságosan.

A több évtizedes gyógy- és sportmasszőri valamint ázsiai masszázstechnikai tapasztalatainkra illetve a külföldi szakmai képzéseken szerzett ismereteinkre épülő fascia hangsúlyos masszázs módszer, egy olyan, mélyre ható nyomástechnikai rendszer, mely a kezeléskor újszerű, holisztikus segítséget ad az egészség fenntartásához vagy visszaállításához.  A kitapintott letapadásokat, blokkokat a terapeuta a saját teste erre alkalmas felületeinek (kéz, alkar, könyök, talp stb.) használatával hatékonyan fel tudja oldani. A fascia visszanyeri elasztikusságát, plasztikusságát és vízmegtartó képességét, helyreáll a fiziológiás keringés, csökken a fájdalom és normalizálódik az izomműködés is.

Ez a speciális masszázs módszer prevenciós jelleggel is bír, felgyorsult regenerálódási folyamatot indít el, tapasztalataink szerint tartós sportteljesítmény növekedést eredményez, az izom- és fasciarendszer ideális állapotban tartásával csökkenti a sérülés lehetőségének veszélyét.

A fascia kezelésben képzett terapeuta számára lehetővé válik, hogy egy valóban komplex rendszerben gondolkodjon az emberi testről és működéséről. Meglévő tudását, ismert, begyakorolt fogásait egy új, logikus és könnyen elsajátítható masszázstechnika megismerése során eredményesebben gyógyítsa és rehabilitálja a hozzá fordulókat.